Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayrağı göndere çekmek

Rüyada bayrağı göndere çekmek

Rüyada bayrağı göndere çekmek araba alınacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, anne babayla ters düşüleceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada bayrağı göndere çekmek gördüyseniz:

  • Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir.

Rüyada göndere bayrak çekmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada bayrağı göndere çekmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayrak çekmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada bayrağın yandığını görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalettir.

Rüyada sırtında bayrak görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşman bayrağı görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalettir.

Rüyada asker ve bayrak görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine inanılır.

Rüyada bir sürü türk bayrağı görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments