Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türk bayrağı açmak

Rüyada türk bayrağı açmak

Rüyada türk bayrağı açmak gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada türk bayrağı açmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler kendini hatırlatabilir.

Rüyada türk bayrağı açmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada türk bayrağı asmak sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı türk bayrağı görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada türk bayrağını asmak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, zararını tamamen kapatacağına inanılır.

Rüyada türk bayrağı öpmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde türk bayrağı görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük türk bayrağı görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada türk bayrağının yandığını görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments