Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin ailesiyle tanışmak

Rüyada sevdiğinin ailesiyle tanışmak

Rüyada sevdiğinin ailesiyle tanışmak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ailesiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, onun fikirlerine katılmıyor da olsanız fazla üstüne varmayın.

Rüyada sevdiğin insanın ailesiyle tanışmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin ailesiyle tanışmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızın ailesiyle tanışmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin çocuğun ailesiyle tanışmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, keyfin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkeğin ailesiyle tanışmak mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments