Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırı satmak

Rüyada iç çamaşırı satmak

Rüyada iç çamaşırı satmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırı satmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ilginç tekliflere neden olabilir.

Rüyada iç çamaşırı satmak maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, aksiliklerin son bulacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine rivayet eder.

Rüyada çamaşır suyu içtiğini görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırını kaybetmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi iç çamaşırı almak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, söylediklerinin çıkacağına, malının ve aşının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı aldığını görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına inanılır.

Rüyada bebek iç çamaşırı görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, ruhunun şifa bulacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe iç çamaşırı giymek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada iç çamaşırında leke görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments