Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan çamaşırı görmek

Rüyada bayan çamaşırı görmek

Rüyada bayan çamaşırı görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sağlığını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayan çamaşırı gördüyseniz:

  • Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada bayan çamaşırı görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, kötü olayların meydana geleceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan iç çamaşırı görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir bayandan para almak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada bayan taksici görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayan bayanla öpüşmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kara çarşaflı bayan görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bayanla öpüştüğünü görmek malların çoğalacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada hamile bir bayan görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, şükrederek yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments