Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayanla öpüştüğünü görmek

Rüyada bir bayanla öpüştüğünü görmek

Rüyada bir bayanla öpüştüğünü görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada bir bayanla öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Dışarıdan bazı kişilerin önerileri stresi azaltabilir.

Rüyada beyaz saçlı bayan görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada bir bayanla yakınlaşmak yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına delalet eder.

Rüyada ölü bayan görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, tatsızlıkların aşılacağına inanılır.

Rüyada kırmızı elbiseli bayan görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, saygı göreceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada bayan tuvaleti görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, husumetlerin başgöstereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir bayanı görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, bazen fakirlik görüleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan kol saati bulmak çevrenizden takdir görmeye, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada bayan elbisesi giymek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments