Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan bayanla öpüşmek

Rüyada bayan bayanla öpüşmek

Rüyada bayan bayanla öpüşmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, bolluğun sürekli olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan bayanla öpüşmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eliaçık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada bayan kimliği görmek hayallerine ulaşacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına inanılır.

Rüyada bir bayanın evlendiğini görmek geçineceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada bayan çantası hediye almak rahat nefes almaya başlayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş bayan görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bayana masaj yapmak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada bayan avret yeri görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada bir bayanla el ele tutuşmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki bayan görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments