Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayana aşık olmak

Rüyada bir bayana aşık olmak

Rüyada bir bayana aşık olmak can derdine düşeceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada bir bayana aşık olmak gördüyseniz:

  • İşler soyut olmaktan çıkıp somutlaşmaya başlıyor.

Rüyada bir bayana aşık olmak kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada bir başkasına aşık olmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada sınıf arkadaşına aşık olmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına inanılır.

Rüyada tanıdığına aşık olmak gıybet edeceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada dayıya aşık olmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle konuşmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasına aşık olmak kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğunu söylemek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments