Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teknenin batmasını görmek

Rüyada teknenin batmasını görmek

Rüyada teknenin batmasını görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada teknenin batmasını gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz veya aklınıza güvenmeniz normal koşullarda halledemeyeceğiniz veya öngöremeyeceğiniz şeylerle ilgili ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada batan tekne görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teknenin batması görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada teknenin battığını görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada batmış tekne görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teknenin batmasını görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, insanların güvenini kazanacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada teknede balık görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, hayal kırıklığına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada tekneyle batmak kimseye minnet etmeyeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekne yapmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments