Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında balık görmek

Rüyada ağzında balık görmek

Rüyada ağzında balık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ağzında balık gördüyseniz:

  • Olaylar yatıştıktan sonra, ne yönlü bir tavır alacağınızı belirleyebilirsiniz.

Rüyada ağzı açık balık görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada balığın ağzına girmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada ağla balık tutmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada ağzından balık çıkarmak aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet eder.

Rüyada ağzında balık görmek korkularının yok olacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulur.

Rüyada ağzından balık çıkmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından balık kılçığı çıkarmak gelmek istediği noktalara geleceğine, sorunlarını çözebileceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada ağlayan balık görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kudret ve destek olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments