Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığın ağzına girmek

Rüyada balığın ağzına girmek

Rüyada balığın ağzına girmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sevinçli haberlere, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına tabir olunur.

Rüyada balığın ağzına girmek gördüyseniz:

  • Maddi maceralara atılma isteğiniz artıyor.

Rüyada balığın ağzına girmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere alamet etmektedir.

Rüyada ağzına yılan girmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Rüyada ağzına fare girmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yılanın ağzında balık görmek ihanet göreceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada ağ içinde balık görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalettir.

Rüyada ağ atıp balık tutmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından balık kılçığı çıkarmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayan balık görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments