Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bastonla yürümek

Rüyada bastonla yürümek

Rüyada bastonla yürümek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, rahatlayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada bastonla yürümek gördüyseniz:

  • Farklı seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada bastonla yürümek ün sahibi birisi olunacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde baston görmek sorunların sürekli artacağına, makamını garantileyeceğine, rahat şekilde geçineceğine delalettir.

Rüyada birine baston vermek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, içebileceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara işarettir.

Rüyada altın baston görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bastonlu nine görmek tecrübe kazandıracağına, üzüntü yaşamaya, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada baston kırıldığını görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada bastonlu yaşlı adam görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine delalet eder.

Rüyada baston kaybetmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments