Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında akrep görmek

Rüyada ağzında akrep görmek

Rüyada ağzında akrep görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, azalacağına, günah ve suç işleyeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzında akrep gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya elinize haberler geçebilir.

Rüyada ağzında akrep görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada canlı akrep görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine delalettir.

Rüyada kırmızı akrep görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil akrep görmek maddi zararını karşılayacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda akrep görmek gözyaşına boğulacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalettir.

Rüyada suda akrep görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanla akrep görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstünde akrep görmek elinin bolluğa kavuşacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments