Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde akrep görmek

Rüyada üstünde akrep görmek

Rüyada üstünde akrep görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, aşık olacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada üstünde akrep gördüyseniz:

  • Paranızı işinize yarayacak şeyler için harcamak isteyebilirsiniz.

Rüyada üstünde akrep görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, isabetli kararlar alacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrep yuvası görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada akrep yakmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü akrep görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kahverengi akrep görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işarettir.

Rüyada akrep ve fare görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada akrep kuyruğunu kesmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, umutlanacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına alamet eder.

Rüyada küçük akrep görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments