Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda akrep görmek

Rüyada suda akrep görmek

Rüyada suda akrep görmek ismini herkese duyuracağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada suda akrep gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada suda akrep görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz renkli akrep görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulur.

Rüyada akrebe basmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, dertlerin ve sorunların artacağına delalettir.

Rüyada yavru akrepler görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına rivayet eder.

Rüyada akrep yavrusu öldürmek o şekilde bir çözüm bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, maddi açıdan rahat edileceğine yorulur.

Rüyada başkasının evinde akrep görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, çok daha büyük adımların atılacağına tabir olunur.

Rüyada banyoda akrep görmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir akrep görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments