Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı akrep görmek

Rüyada kırmızı akrep görmek

Rüyada kırmızı akrep görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, adım atarken çok zorlanacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı akrep gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına değil, sezgilerinize güvenmelisiniz.

Rüyada kırmızı renkli akrep görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, önemli işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kırmızı akrep görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbisesinde akrep görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrebin ısırdığını görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, verilen kararların geri çekileceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada arabada akrep görmek helal lokmalar yiyeceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada kuyruksuz akrep görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçta akrep görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada akrep görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments