Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtüsünü yakmak

Rüyada başörtüsünü yakmak

Rüyada başörtüsünü yakmak çözümlere ve çarelere kavuşacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başörtüsünü yakmak gördüyseniz:

  • İstemeseniz de, verdiğiniz sözleri tutmanız gerekiyor.

Rüyada başörtüsünü yakmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu başörtüsü takmak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz başörtüsü görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işarettir.

Rüyada yırtık başörtüsü görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsü çıkarmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada pembe başörtüsü görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada başörtüsünü kesmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, bereketli işler yapılacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada başörtüsünü açık görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments