Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tükenmez kalemler görmek

Rüyada tükenmez kalemler görmek

Rüyada tükenmez kalemler görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, iş sahibi olacağına delalettir.

Rüyada tükenmez kalemler gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun bayanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tükenmez kalem görmek maddi olanaklarının artacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı tükenmez kalem görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada mavi tükenmez kalem görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada tükenmez kalemler görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tükenmez kalem bulmak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada renkli tükenmez kalem görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, işlerinin yolundan çıkacağına delalet eder.

Rüyada tükenmez kalem vermek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments