Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tükenmez kalem bulmak

Rüyada tükenmez kalem bulmak

Rüyada tükenmez kalem bulmak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada tükenmez kalem bulmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin yenilenme ihtiyacı var.

Rüyada tükenmez kalem bulmak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tükenmez kalem vermek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına delalettir.

Rüyada renkli tükenmez kalem görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tükenmez kalemle yazı yazmak uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı tükenmez kalem görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, güveninin artacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada tükenmez kalemler görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tükenmez kalem görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, mevki kazanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi tükenmez kalem görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, güzel davetler alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments