Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının zina yaptığını görmek

Rüyada başkasının zina yaptığını görmek

Rüyada başkasının zina yaptığını görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının zina yaptığını gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada zinayı reddetmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, çekilen acıların unutulacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada kızını zina yaparken görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, ferahlığa çıkacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini zina yaparken görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada annesini zina yaparken görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı biriyle zina yapmak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada birini zina ederken görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşınla zina yapmak maddi açıdan zarar edileceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine tabir olunur.

Rüyada ablasıyla zina yapmak güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, sürekli yerinde sayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments