Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini zina ederken görmek

Rüyada birini zina ederken görmek

Rüyada birini zina ederken görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada birini zina ederken gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya maddi gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada annesini zina ederken görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini zina ederken görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, zarar etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini zina ederken görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, ruh sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada hanımını zina ederken görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek birikmiş parasının olacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada anneyi kavga ederken görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını dans ederken görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını kavga ederken görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, talihin yüze güleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments