Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı biriyle zina yapmak

Rüyada tanımadığı biriyle zina yapmak

Rüyada tanımadığı biriyle zina yapmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, bunun için her gün şükredeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kafasının boşalacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle zina yapmak gördüyseniz:

  • Çalıştığınız ortamda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, değişik düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada tanımadığı biriyle zina yapmak kalp kırıklığı olacağına, tatsız haberlerin alınacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle zina yapmak hayırlı adımlar atacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine inanılır.

Rüyada evli kadınla zina yapmak bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, bol bol moral depolanacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada akrabayla zina yapmak eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü biriyle zina yapmak müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zina yapmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada annesiyle zina yapmak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments