Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zinayı reddetmek

Rüyada zinayı reddetmek

Rüyada zinayı reddetmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada zinayı reddetmek gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fiziksel açıdan ziyade daha çok zihinsel olarak gereklidir.

Rüyada zinayı reddetmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada reddetmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, gönlünce harcama yapmasına yorulmaktadır.

Rüyada içki içmeyi reddetmek maddi olarak zorluk çekileceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlenme teklifini reddetmek eşler arasına kara kedi gireceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlatlıktan reddedilmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına delalettir.

Rüyada içkiyi reddetmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada reddedilmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments