Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yılan yuttuğunu görmek

Rüyada başkasının yılan yuttuğunu görmek

Rüyada başkasının yılan yuttuğunu görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, adından konuşulur olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yılan yuttuğunu gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada eşinin yılan öldürdüğünü görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yılanın zıpladığını görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine inanılır.

Rüyada yılanın evine girdiğini görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yılanlar görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan başı ezmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, dertlerin sona ereceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek bereketin eksileceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada yılan yılan öldürmek dualarından hayır görmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ve uzun yılan görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments