Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yılan öldürdüğünü görmek

Rüyada eşinin yılan öldürdüğünü görmek

Rüyada eşinin yılan öldürdüğünü görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kazancın daha da artacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, verimin kaçacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, yuva kuracağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine yorulur.

Rüyada eşinin yılan öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Muğlak konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada eşinin yılan öldürdüğünü görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, cebinin para göreceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet eder.

Rüyada eşini yılan soktuğunu görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini yılan olarak görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine yorulur.

Rüyada eşinin öldüğüne ağlamak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini döverek öldürmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada eski eşin öldüğünü görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin öldüğünü bilmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin öldüğünü öğrenmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments