Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının uzun saç görmek

Rüyada başkasının uzun saç görmek

Rüyada başkasının uzun saç görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının uzun saç gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir arkadaşınızdan sevimli bir haber alırsanız şaşırmayın.

Rüyada erkeğin saçlarını uzun görmek şansının yaver gideceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada kendini başı açık ve saçı uzun görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun ve siyah saç görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine inanılır.

Rüyada kendini saçı uzun görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına inanılır.

Rüyada uzun kıvırcık saç görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, yalnız kalınacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah ve uzun saç görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, maddi olarak zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın saçını uzun görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına delalet eder.

Rüyada saçını normalden uzun görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments