Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini saçı uzun görmek

Rüyada kendini saçı uzun görmek

Rüyada kendini saçı uzun görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini saçı uzun gördüyseniz:

  • Biraz vurdum duymaz yapıda olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının saçını uzun görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, gelişim içine girileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada saçı olduğundan uzun görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birini saçları uzun görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasında uzun saç görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun takma saç görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, kişinin rahat nefes alacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarının çok uzun olduğunu görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına tabir olunur.

Rüyada dökülmüş uzun saç görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun saçlı olmak işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments