Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun ve siyah saç görmek

Rüyada uzun ve siyah saç görmek

Rüyada uzun ve siyah saç görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun ve siyah saç gördüyseniz:

  • Evinizi veya ticari konuları ilgilendiren başlıklarda bazı değişiklikler ya da yepyeni düzenlemeler yapılması gerektiğini gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada uzun siyah saçlı olduğunu görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Rüyada saçı uzun ve siyah görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, huzurlu bir insan olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini uzun siyah saçlı görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, sorunlar altında ezileceğine delalettir.

Rüyada uzun siyah saçlı erkek görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına rivayet eder.

Rüyada saçını uzun ve siyah görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, işlerine yeni işler katacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet eder.

Rüyada uzun siyah saç görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, rütbesinin artacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments