Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tırnağını yemek

Rüyada başkasının tırnağını yemek

Rüyada başkasının tırnağını yemek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına inanılır.

Rüyada başkasının tırnağını yemek gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada tırnak yemek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Rüyada tırnağını yemek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada yemekte tırnak görmek lüks içinde olacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine işaret eder.

Rüyada tırnaklarını yemek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada yemeğin içinde tırnak görmek hastalıkların uzak duracağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kendi tırnağını yemek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnakları yemek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının tırnağını yemek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, yalan söylemeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments