Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağını yemek

Rüyada tırnağını yemek

Rüyada tırnağını yemek hasretliklerin bir araya geleceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağını yemek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada kendi tırnağını yemek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnakları yemek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, malından ve parasından kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tırnağını yemek yaşanan maddi problemlerin artacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine tabir olunur.

Rüyada tırnaklarını yemek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine delalet eder.

Rüyada ayak tırnağı yemek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemeğin içinde tırnak görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kafasının da rahat edeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalettir.

Rüyada tırnak yemek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, nimet ve berekete ereceğine yorulur.

Rüyada yemekte tırnak görmek çok büyük kazançlar getireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments