Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeğin içinde tırnak görmek

Rüyada yemeğin içinde tırnak görmek

Rüyada yemeğin içinde tırnak görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, çok mutlu edeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yemeğin içinde tırnak gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Rüyada yemeğin içinde tırnak görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak içinde kir görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su içinde tırnak görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde tırnak görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tırnak yemek bir sebeple kendi içine kapanacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada tırnağını yemek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnağı yemek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, bol bol moral depolanacağına, insanların hayranlığını kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemekte tırnak görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, uzaktan haberler işiteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments