Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümük yediğini görmek

Rüyada sümük yediğini görmek

Rüyada sümük yediğini görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sümük yediğini gördüyseniz:

  • Belki ufak tefek fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada sümük yediğini görmek büyük zararlara uğrayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işaret eder.

Rüyada büyük sümüklü böcek görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun burnunda sümük görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sümük çıkardığını görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun sümüğünü silmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret eder.

Rüyada yeşil sümük çıkarmak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada burnundan sümük çekmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, muradın olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments