Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Hislerinizi her zamankinden daha iyi aktarabilmeniz size aşkta küçük başarılar getirebilir veya sizi seven birisinden küçük hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada ayrıldıgın sevgiliyle evlenmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Rüyada ayrıldığı eşinin evlendiğini görmek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada ayrıldığın kişiyle evlenmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, çok başarılı olacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı eşiyle evlenmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada evlenmek ve ayrılmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eşinden ayrılmak başkasıyla evlenmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, büyük zorluklar geçireceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayrıldığı eşiyle tekrar evlenmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments