Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesler duymak

Rüyada sesler duymak

Rüyada sesler duymak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, kız çocuğunun olacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına delalet eder.

Rüyada sesler duymak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ateş sesi duymak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada yılanın sesini duymak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliya sesi duymak yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, helal rızka kavuşacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağlama sesleri duymak dinde olgunlaşacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına işarettir.

Rüyada zikir sesleri duymak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada akşam ezanı sesi duymak faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işarettir.

Rüyada düğün sesleri duymak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada annenin sesini duymak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, can sıkıntısının geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments