Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ses duyduğunu görmek

Rüyada ses duyduğunu görmek

Rüyada ses duyduğunu görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, istediği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ses duyduğunu gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada kocanın sesini duymak yakında hedefine ulaşacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada itfaiye sesi duymak sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırığı sesi duymak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen bir kişinin sesini duymak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada zikir sesleri duymak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına delalettir.

Rüyada kılıç sesi duymak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada ölen annenin sesini duymak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü babanın sesini duymak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments