Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun saçını kestirmek

Rüyada çocuğunun saçını kestirmek

Rüyada çocuğunun saçını kestirmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, bol nimete kavuşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun saçını kestirmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun saç kestirmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun saçını kestirmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu kestiğini görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada berbere saç kestirmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını saçını kestirdiğini görmek maddi gücünün de daimi olacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments