Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını kestirdiğini görmek

Rüyada kendi saçını kestirdiğini görmek

Rüyada kendi saçını kestirdiğini görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, işlerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Agresif bir tutum içine girmektense açıklayıcı veya iletişime açık bir tavrı benimsemeniz olayların pozitif akışında önemli rol oynayabilir.

Rüyada saç kestirmeye gitmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet eder.

Rüyada kendi saçlarını kestiğini görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, korkularının sona ereceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirmek ve ağlamak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını kestirdiğini görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına delalet eder.

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saç kestirmiş birini görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını kısa kestirmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada saçını kestirmiş birini görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments