Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saç telini görmek

Rüyada başkasının saç telini görmek

Rüyada başkasının saç telini görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, bekarlar için evlenmeye, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saç telini gördüyseniz:

  • Bazı konularda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya sürpriz yapabilirsiniz.

Rüyada saç telinin beyazladığını görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendi saç telini görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, kalkınacağına işarettir.

Rüyada saç telinin koptuğunu görmek borçların sonlandırılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının saç telini görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının bir telinin beyazladığını görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada saç telini koparmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş telinin düştüğünü görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada telin üstünden atlamak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments