Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç telini koparmak

Rüyada saç telini koparmak

Rüyada saç telini koparmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, dikkat çekeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada saç telini koparmak gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz gerekiyor.

Rüyada saç telinin beyazladığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada saçının bir telinin beyazladığını görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi saç telini görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, karşılığını bulacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada saç telinin koptuğunu görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada başkasının saç telini görmek sağlık sorunları yaşanacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç telini koparmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş telinin çıktığını görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada telin üstünden atlamak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments