Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç telinin koptuğunu görmek

Rüyada saç telinin koptuğunu görmek

Rüyada saç telinin koptuğunu görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç telinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmayan bir durumda duygularınızla hareket etmeniz, bir arkadaşlığınıza, aileyi ilgilendiren bir konuya ya da ilerlediğiniz bir alana zarar verebilecek konuşmalara neden olabilir.

Rüyada saç telinin koptuğunu görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi saç telini görmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının bir telinin beyazladığını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç telini koparmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının saç telini görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine delalettir.

Rüyada saç telinin beyazladığını görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş telinin çıktığını görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş telinin düştüğünü görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments