Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saç telini görmek

Rüyada kendi saç telini görmek

Rüyada kendi saç telini görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, müjdeli bir haber alacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, yüksek bir makama geleceğine, iyi günler yaşayacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, para sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Rüyada kendi saç telini gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizi gerçekleştirmenize veya bazı planlarınızı başlatmanıza yardımı dokunacak bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada saç telini koparmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada saçının bir telinin beyazladığını görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Rüyada saç telinin koptuğunu görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saç telini görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç telinin beyazladığını görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kendi saç telini görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada diş telinin çıktığını görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına işarettir.

Rüyada diş telinin düştüğünü görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments