Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni pijama giymek

Rüyada yeni pijama giymek

Rüyada yeni pijama giymek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, işlerini düzene sokacağına, geleceğine bakacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni pijama giymek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın bazı konularda sabrınızı ya da şanslarını zorladıklarını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada yeni pijama giymek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yeni pijama almak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeni pijama takımı görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada pijama giydiğini görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz pijama giymek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, rızkın genişlemesine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine inanılır.

Rüyada pijama takımı giymek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pijama giymek kısa sürecek bir işe gireceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına işaret etmektedir.

Rüyada pijama giydirmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments