Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pijama giydiğini görmek

Rüyada pijama giydiğini görmek

Rüyada pijama giydiğini görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada pijama giydiğini gördüyseniz:

  • Düşüncesiz veya plansız hareketler boşa kürek çekmek veya hata yapmak anlamına gelebilir.

Rüyada pijama giymek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına alamet eder.

Rüyada ipek pijama giymek insanları kandıracağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada yeni pijama giymek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı pijama giydiğini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının pijamasını giymek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada lacivert pijama giymek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine delalet eder.

Rüyada pijama giydiğini görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet etmektedir.

Rüyada pijama giydirmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments