Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pijama giydirmek

Rüyada pijama giydirmek

Rüyada pijama giydirmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, rahat bir döneme girileceğine, bütçesinin küçüleceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına işaret eder.

Rüyada pijama giydirmek gördüyseniz:

  • Kısaca söylemek gerekirse, hangi cinsiyetten olursanız olun size karşı fiziksel ya da psikolojik güç kullanılması mümkündür.

Rüyada lacivert pijama giymek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada pijama takımı giymek sevinçli ve güzel bir haber almaya, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, ev taşımaya işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı pijama giydiğini görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada pijama giymek başarılarının takdir edileceğine, özlemlerini bitireceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada pijama giydiğini görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada pijama giydirmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, neşesinin de yerine geleceğine, güzel ve önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah pijama giymek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, dertlerinin artacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının pijamasını giymek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments