Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır yediğini görmek

Rüyada mısır yediğini görmek

Rüyada mısır yediğini görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hayallere kavuşulacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır yediğini gördüyseniz:

  • Sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir.

Rüyada mısır yediğini görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada birinin mısır yediğini görmek makbul olan mallara kavuşacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Rüyada başkasının mısır yediğini görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış mısır yediğini görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına inanılır.

Rüyada süt mısır yediğini görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işarettir.

Rüyada mısır yığını görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, dünyasının bir anda değişeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments