Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, aile hayatına adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak evlatlarının hayırlı olacağına, kişinin rahat nefes alacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları yolmak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıl görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine yorulur.

Rüyada koltuk altı kıllı görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıllı koltuk altı görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments