Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına gecesinde ağlamak

Rüyada kına gecesinde ağlamak

Rüyada kına gecesinde ağlamak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine tabir olunur.

Rüyada kına gecesinde ağlamak gördüyseniz:

  • İlerdeki çekici imkanlar için bazı fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kına gecesinde ağlamak sözler sarf edeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evde kına gecesi görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kına gecesi hazırlığı görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, büyük bir borcun altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada kına gecesi için hazırlanmak neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinin kına gecesini görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kına gecesi görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının kına gecesini görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli birinin kına gecesini görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments