Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kaşını aldığını görmek

Rüyada başkasının kaşını aldığını görmek

Rüyada başkasının kaşını aldığını görmek zorluklarla boğuşulacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, üzüntülerinin son bulacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kaşını aldığını gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında bildiklerinizi paylaşmanız durumunda imajınıza zarar verebilirsiniz.

Rüyada birinin kaşını aldığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına yorulur.

Rüyada başkasının kaşını aldığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaş aldığını görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kaş bıyık aldığını görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşını aldığını görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kaş aldırmaya gitmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kaşını aldığını görmek huzurlu hissedileceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada kaşların alındığını görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments