Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş aldığını görmek

Rüyada kaş aldığını görmek

Rüyada kaş aldığını görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, bolluk ve bereket göreceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kaş aldığını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Rüyada kaş aldığını görmek yetki ve imza sahibi olacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına alamet eder.

Rüyada birinin kaşını aldığını görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalet eder.

Rüyada kaşını aldığını görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet eder.

Rüyada kendi kaşını aldığını görmek tecrübe sahibi olacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, ismini herkese duyuracağına rivayet eder.

Rüyada kaş bıyık aldığını görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaş aldırmaya gitmek sevdiğini söyleyeceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının kaşını aldığını görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşları olmamak ömrün uzun olmasına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments