Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kakasını görmek

Rüyada başkasının kakasını görmek

Rüyada başkasının kakasını görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, şifa bulacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, husumetlerin başgöstereceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kakasını gördüyseniz:

  • Meslektaş, müşteri ya da diğer yakınlarınızla farklılıklarınızı görmezden gelebilirseniz huzuru yakalayabilirsiniz.

Rüyada altına kaka yaptığını görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına işaret eder.

Rüyada ele kaka yapmak onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, isyan edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte kaka yapmak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada bebek bezinde kaka görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine işarettir.

Rüyada köpek kakası yemek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaka yapan bebek görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada kakayı temizlemek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırında kaka görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments